NY-ELEFANTUS-LOGO-sort-omriss-og-grønne-detaljer-liggende-liten

Varukorgen är tom

glad jente

Vi hjälper dig med:

 • Redigering / layout
 • ISBN nr. / Streckkod
 • Coverdesign
 • Korrekturläsning och språkändringar
 • Tryckning
 • Beställning av böcker

Vidare

 • Vi kan registrera boken i bokhandlarnas databas, som gör boken tillgänglig för försäljning hos alla landets bokhandlar. Detta kostar 700,- eks. mva.
 • Vi skickar 5 exemplar av din bok till Nationalbiblioteket.
 • Du själv marknadsför din bok och försäljningen är i full gång.
 • Du kan hela tiden ta kontakt med oss för hjälp och råd.
 • Du avgör själv hur många böcker du önskar att beställa.

Tryckning

Vi trycker boken i det format som önskas. Se här för spesifikationer för olika bokformat. Vi kan erbjuda följande tryckmetoder:

1. POD ( print on demand): Detta er en digital tryckprocess. Detta är det rimligaste sättet att trycka små upplagor på och vi kan därför erbjuda tryckning från 1 bok och uppåt. Tryckprocessen tar ca 3 veckor från det datum tryckfilen/ dokumnetet är levererat. Denna metod har dock begränsningar vad gäller format och papperskvalitet, men är lämpligt för små upplagor.

2. Digitaltryckning: Detta är en mer flexibel tryckform där vi kan erbjuda både stora och små upplagor. Till skillnad från POD så lönar sig denna tryckform från 100 ex. och uppåt. Här kan vi även erbjuda provexemplar för genomläsning.

3. Offsettryck: Vi kan också leverera offsettryckning, detta är prisvärt vid tryckning av större upplagor. Här kan vi inte erbjuda provexemplar för genomläsning.

Riktlinjer

Elefantus Förlag har som mål att hjälpa alla typer av författare att uppfylla drömmen om att ge ut sin egen bok. Vi vet av erfarenhet hur svårt det kan vara att få ge ut något via de stora förlagen. Vi vet också att det är mycket jobb bakom en bok förenat med stora kostnader. Vår filosofi är att vi är där för dig, det ska vare sej vara för mycket jobb eller för dyrt för dig att förverkliga din bokdröm.

I utgångspunkten kan alla som vill ge ut sin bok via Elefantus Förlag, men förlaget har rätt att avvisa manuskripter. Elefantus Förlag är inte ansvariga för det material som blir tryckt, utan författaren ansvarar själv för innehållet i boken. I övrigt förhåller vi oss till Norsk och Svensk lag, samt vidhåller försiktighetsprincipen. Vi kan därför välja att avstå från att ge ut en bok om den strider mot ovanstående eller vi av etisk/ moralisk grund inte kan stå bakom en utgivning.

Efter ingånget avtal måste beställningen betalas före boken blir tryckt, vi trycker i allmänhet böcker med svart text och färgomslag. För böcker med färgad text och innehåll gäller speciella avtal och priser.Närproducerade böcker!

Vi har haft turen att komma i kontakt med lokala tryckerier.
Les mer

Se, hvor enkelt!

Vi hjelper deg gjennom prosessen med bokutgivelse. Les mer

Nett butikk

Kjøp bøker av oss. Vi kan også selge din bok! Gå til butikk

blank